Vrijheid Watersport sponsort stuurset

De laatste tijd hebben we vrij weinig gepost over de bouw van de boot, maar dit betekent niet dat we er niet mee bezig waren! In de laatste weken hebben we hard gewerkt aan het compleet maken van de boeg, het in elkaar zetten van het dek en het verstevigen van de binnenkant. Dit ging erg goed; zo goed zelfs dat we één heel belangrijk ding bijna waren vergeten… De boot moet ook bestuurbaar zijn.

We zijn koortsachtig op zoek gegaan naar manieren waarop we de boot goed konden besturen en hebben hier verschillende dingen tegen elkaar afgewogen. Hierdoor zijn we uiteindelijk bij Vrijheid Watersport uitgekomen. Dit is een bedrijf in Loosdrecht wat zich bezig houdt met boten en alles wat daaromheen nodig is. Na contact te hebben opgenomen hebben we onze motivatie verstuurd naar het bedrijf. En we kregen de stuurset! Hiervoor willen we Vrijheid Watersport natuurlijk heel erg bedanken.

In de komende weken zullen we de laatste dingen gaan doen. De boot wordt dan namelijk bedekt met glasvezel, hij wordt gespoten, en natuurlijk komt het stuursysteem erop.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *