Klaar voor de start?

Boot ontgrendelen… Check! Dodemanskoord bevestigen… Check! Motor starten… Check! Touwen losmaken… Check! Het project Nostra Navis gaat weer beginnen. Na onze winterstop zijn we ons al weer klaar aan het maken om deel te nemen aan de Young Solar Challenge. In deze spannende vaarwedstrijd voor boten op zonne-energie nemen scholen uit heel Nederland het tegen elkaar op. Wie is er in staat de snelste en duurzaamste boot te bouwen? Wie zal de race winnen? Wie gaat er uiteindelijk naar huis met de titel “Nederlands Kampioen Young Solar 2018”? Op al deze vragen hopen we natuurlijk één heel duidelijk antwoord te hebben: Team Nostra Navis.

We doen weer mee!

Onze aanmelding is nauwelijks één week goedgekeurd of we zijn al weer volop bezig met het project. De eerste sponsoren zijn al binnen en er worden al weer plannen gemaakt over hoe we de boot kunnen opknappen. De boot is tijdens wedstrijden van 2017 namelijk niet helemaal ongedeerd gebleven. Er zijn namelijk nog enkele krassen en deukjes terug te vinden in romp van de boot.

Wat gaat er veranderen?

Dit jaar zullen er enkele dingen zowel binnen het team als buiten het team veranderen.  De mensen die zijn gestart met het project zullen na dit jaar namelijk stoppen vanwege hun leeftijd. Daarom bieden we iedereen uit 4VWO de kans om dit jaar mee te doen en volgend jaar het project over te nemen. Zij zullen dan de leiding hebben en de boot verbeteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *