Nieuwe start 2019!

Het nieuwe seizoen is van start gegaan, en we zijn ons aan het klaarmaken voor onze 3de deelname op rij. Dit doen we dit jaar met een gedeeltelijk ander team. Vorig jaar deden de oprichters van het team namelijk voor de laatste keer mee vanwege het eindexamen. Aangezien Vera, Meike en Jesse met zijn drieën overbleven was het aan hun de taak om 2 nieuwe leden te zoeken. Het waren Irene en Wessel die uiteindelijk de zware sollicitaties overleefden en nu deel uitmaken van Nostra Navis 3.0!

Nu hebben we dus een team van 5 vwo’ers uit het 4de leerjaar. Met dit team zijn we al een hele tijd druk bezig met het financiële deel van het project en we kunnen dan ook met trots mededelen dat de begroting bijna rond is. Ook is het houtpakket voor de boot al besteld. Dus zodra dat binnen is kunnen we meteen gaan bouwen!

Nogmaals dank aan de sponsoren die dit allemaal mogelijk maken! Bent u benieuwd wie onze sponsoren zijn?  Klik dan hier: Sponsoren

Groeten van het Team,

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *